Dui Clinique

Dui Clinique on yhdistelmähoito, jossa matalataajuusivirtalaitetta käytetään aktivoimaan kiinalaisen lääketieteen mukaisten yrittipohjaisten tuotteiden vaikutusta. Sähköstimulaatio tehdään hellävaraisilla käsinhiotuilla messinkielektrodeilla ihoa sivellen, sekä akupunktiopisteitä rullaelektrodilla aktivoiden.

Hoidon tavoite

Kaikkien Dui Clinique hoito-ohjelmien tavoitteena on tasapainoittaa ihon hydrolipidikalvon toimintoja, normalisoida nestekiertoa (verenkierto ja lymfanestekierto), sekä energiakiertoa, korjata jo olemassa olevia vaurioita ja neutralisoida ihon herkkyyttä ja vahvistaa ihoa. Hoitomenetelmä parantaa ihon, sidekudosten ja lihasten kuntoa. Dui Clinique on tehokas ja samalla miellyttävä menetelmä ihon hoidossa. Hoito on täysin kivuton ja erittäin rentouttava. Hoidon jälkeen iho näyttää ja tuntuu energiseltä.

Hoito-ohjelmat kartoitetaan yksilöllisesti ja tehdään aina ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Usein ihossa on samanaikeisesti monia eri ongelmia ja niitä on mahdollista hoitaa keskitetysti myös yhden käsittelykerran aikana.

Hoidon vaikutukset

Dui Clinique elvyttää ihon toimintoja ja parantaa ihon ja lihasten tonusta sekä supistaa silminnähden laajentuneita ihohuokosia. Hoito aktivoi ihon kollageenin muodostusta ja edistää hoitavien aineiden imeytymistä. Vapaiden radikaalien, UV-säteilyn, hormonitasapainon, lääkkeiden ja kosmetiikan auheuttamia ihomuutoksia voidaan hoitaa Dui Clinique hoidolla. Samalla kun iho saadaan syväkosteutettua, pigmenttiä tuottavat solut pystyvät tuottamaan väriä tasaisemmin ihoon.

Syväpuhdistavan vaikutuksensa ansiosta Dui Clinique –hoito poistaa tukkeumia hiussuonista, jolloin punoitus vähenee ja ihon väri tasoittuu samalla kun herkkä ja ohut iho vahvistuu. Hoito tehoaa kaikenlaisiin arpiin, niin finneistä jääneisiin, sekä tuoreisiin että vanhoihin arpiin, leikkausarpiin (jopa keloideihin), sekä venymäarpiin, kuten raskausarpiin. Hoidon aikana arpikudos pehmenee, solujen uusiutumisprosessi nopeutuu, elastiinin ja kollageenin määrä lisääntyy, verenkiero ja nestekierto elpyy.

Silmänympärysihon hoitoon

Dui Clinique hoito auttaa ja helpottaa monenlaisissa turvotustiloissa – niin silmäpusseissa kuin koko kasvojen turvotustiloissa, sekä lymfakierron häiriötiloissa. Hoito poistaa nesteitä, jolloin turvotus vähenee. Silmät kirkastuvat ja tummat silmänaluset vaalenevat parantuneen verenkierron myötä. Silmänympärysiho vahvistuu ja rypyt ja juonteet madaltuvat.

Kertahoidolla saadaan jo näkyviä tuloksia, mutta sarjahoidoilla paranesmisprosessi pidetään yllä.