Leilan hyvä tiimi

Mieltäni lämmitti suunnattomasti, kun eräs pitkäaikainen asiakkaamme kertoi huomanneensa, että meillä Leilassa on hyvä ryhmä töissä. Hänen mukaansa meidän hyvä keskinäinen henkemme näkyy ja tuntuu asiakkaalle asti. Tämä on itselleni yksi tärkeimmistä asioista omassa yrityksessäni. Olen sitä mieltä, että työ pitää kokea omaksi. Työssään pitää viihtyä, työssä pitää olla mahdollista kehittyä sekä työ pitää kokea merkitykselliseksi.
Leilassa on onnekas tilanne. Meillä on maailman parhaat asiakkaat, joista saamme olla kiitollisia joka päivä. Mutta henkilökunta ansaitsee ison kiitoksen ja kunnian. Meillä on huippuosaajat töissä. Pienessä ajassa Iida on ottanut paikkansa tiimissämme ja hänellä on jo omaa erikoisosaamista, johon vain hänet on koulutettu. Ulriikka on ollut kosmetologinamme melkein 12 vuotta. Voit vain kuvitella miltä minusta nyt tuntuu, kun hän on onnellisesti kertonut olevansa raskaana ja jäävänsä äitiyslomalle. Apua! Ja samalla kuitenkin niin ihanaa.

Kosmetologin paikka vapaana

Haluan tässä yhteydessä siis kertoa, että Kauneus- ja terveyshoitolassa on kosmetologin paikka vapaana. Kysymyksessä on palkkatyösuhde, joka on alallamme melko harvinaista.Täällä on iloinen, kannustava ja lämminhenkinen ilmapiiri, jonne etsimme sekä työntekijää että työkaveria. Siksi siinä vaiheessa, kun hakija kutsutaan haastatteluun, osallistumme siihen kaikki.
Kosmetologin pitää tuntea vastuullisuutta ja ylpeyttä työstään sekä ymmärtää hyvän asiakaspalvelun merkityksen. Leilan kosmetogi on rehellinen ja tunnollinen. Hänen sanaansa voi luottaa. Meillä sitoutoudutaan yhteisiin tavoitteisiin.
Uskallan sanoa Leilan olevan yksi alan parhaista ja monipuolisimmasta paikoista. Meillä kosmetologin on mahdollisuus kehittyä ja saada osaamista erilaisiin hoitolaitteisiin.
Työ alkaa ensin perehdytyksellä ja koulutuksella, kun sopiva kosmetologi on löytynyt.

Aika näyttää minkälaisen helmen me löydämme. Mielenkiinnolla jään odotamaan.

krista

CV ja hakemukset ovat lämpimästi tervetulleita osoitteeseen kth@leila.fi otsikolla ”kosmetologi”. Rekrytointi on alkanut 29.9.2016 ja kestää niin pitkään, että löydämme juuri oikean persoonan.