Mies kosmetologilla

Aikoinaan aloitettuani kosmetologin työt, ajattelin miesten ymmärtävän ihonhoidon merkityksen ja osaavan käyttää alamme palveluja. Melko pian huomasin ajatuksen vääräksi. Oma mielipiteeni on, että perheellä on tässä asiassa oma osuutensa. Mikäli perheen isä on ollut sitä mieltä, että ”Se on naisten hömpötystä” ja/tai äitikin pitää kauneushoitolassa käyntiä turhanpäiväisenä, vaatii nuorelta mieheltä hyvin paljon avata liikkeemme ovi ja tulla ihonhoitoon.

 

2603 Kauneus Leila

 

Mies lahjakorttia ostamassa

 

Päivittäin miesasiakkaat ylittävät kynnyksemme tullessaan ostamaan lahjakortteja. Siitä olemme erittäin kiitollisia ja onnellisia kaikkien niiden naisten puolesta, jotka sellaisen kortin saavat. Voisiko päätellä, että tämä mies on silloin hyväksynyt kosmetologin tekemän työn siinä mielessä, että haluaa tarjota palan tuota ammattiosaamista läheiselleen?

Kunpa naiset tietäisivät, miten mies hinnastomme nähdessään hämmästelee, että meillä on erikseen miehille tarkoitettu kasvohoito. Toiset kertovat avoimesti miettineensä omaa tarvetta kasvo- tai jalkahoidolle. Rohkaisenkin teitä arvon Naiset yllättämään miehenne, isänne tai veljenne lahjakortilla kosmetologille.

 

 Miehen kasvohoito

 

Se hetki, kun miesasiakkaan kasvohoito on päättynyt, he ovat poikkeuksetta erittäin tyytyväisiä. Saattavat ääneen sanoa, ettei olisi uskonut sen olevan niin konkreettista ja rentouttavaa. ”Tähän voisi jäädä koukkuun”, muistan hiljattain yhden pökertyneen miehen todenneen. Toisin kuin naisilla, varsinkaan ensimmäistä kertaa hoitoon tulevalla miehellä, ei ole ennakko-odotuksia hoidon suhteen. Siksi hoito onkin positiivisia yllätyksiä täynnä.

Miehen kasvohoito aloitetaan ensin Visia-ihonkuvantamislaitteella tehtävällä ihoanalyysillä, joka käydään yhdessä läpi ennen varsinaisen hoidon aloittamista. Hoidossa käytämme ultraäänilaitetta, jonka avulla teemme hellävaraisen mutta tehokkaan ihon kuorinnan sekä syväpuhdistuksen. Hoidon kruunaa elvyttävä kasvohieronta, joka rentouttaa kasvolihaksia ja miksei mieltäkin.

Hyvän olon lisäksi, on varmaa, että hoidon jälkeen mies tuntee omien käsiensä alla, miten iho on selvästi pehmeämpi ja peilistä katsomalla huomaa mustapäiden ja ihon hilseilyn hävinneen.

Kerran koettu hoitoelämys voi muuttaa miehen käsitystä ihonhoidosta ja innostaa kotihoitoon. Silloin kosmetologi on onnistunut. <3

 

krista