Environ ja mikroneulaus

AUTOMAATTINEN MIKRONEULAUSLAITE TULOKSELLISTA IHONHOITOA TURVALLISESTI JA KIVUTTOMAMMIN

Mesoterapiakynästä voidaan säätää neulan pituus ja värähtelyn taajuus ihon tarpeiden mukaan. (0.25mm- 2.0mm). Automaattista mikroneulausta käyttettäessä reiät syntyvät kohtisuoraan, joten kipu ja ihon pinnan vauriot ovat pienemmät kuin rollerhoidoissa. Tämän ansiosta voidaan hoitaa tehokkaammin myös silmän-ja huulenympärysiho. Mikroneulausterapia stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti, luoden pehmeän, kirkkaamman, terveemmän ja nuoremmalta näyttävän ihon. Mikroneulaus on tehokasta hoitoa ryppyjen ja arpien madaltamiseen, pigmenttimuutosten hoitoon, veltostuneen ja auringon vaurioittaman ihon hoitoon, suurihuokoiselle ja paksulle, rasvaiselle ja toimimattomalle iholle. Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta levitettävät hoitoaineet imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat merkittävästi ihon kuntoon. Sisäisesti vitamiinien, etenkin C- vitamiinin saaminen on tärkeää, sillä sitä keho tarvitsee tuottaessaan uutta kollageenia.

Mikroneulaustekniikalla saadaan kiihdytettyä kollageenin ja elastiinin muodostumista, uusia ihosoluja syntyy ja veren kulku epidermiksessä, ihon kerroksissa lisääntyy. Kollageeni ja elastiinisäikeiden lisääntymisen myötä iho vahvistuu. Mikroneulaus paksuntaa ihoa sisältäpäin. Tähän perustuen ihon pinnalla olevat juonteet madaltuvat ja epätasaisuudet tasoittuvat, pigmenttimuutokset vaalenevat ja ihon väri paranee. Ennen kuin näkyviä merkkejä ihon uudistumisesta ja korjaantumisesta voidaan nähdä, voi kulua 2–6 viikkoa. Solujen jakaantuminen käsitellyllä alueella lisääntyy. Prosessi jatkuu seuraavien kuukausien ajan ja tulos paranee kerta kerralta hoidon jälkeen, sillä solut uusiutuvat n. kuukauden välein.

Vuosien kokemuksesta ja muutaman kansainvälisen kouluttajan tukemana, olemme kehittäneet mikroneulauksen omanlaiseksemme. Tapamme on hieman erilainen kuin muilla, mutta seisomme täysin tämän takana, jos asiakas sitoutuu antamiimme ohjeisiin.

Mikroneulauksen jälkeen täytyy noudattaa suurta huolellisuutta ja varovaisuutta, jotta hoidosta saadaan mahdollisimman hyvät tulokset ilman komplikaatioita. Tulee muistaa, että ”tavallinen” kosmetiikka, jossa käytetään hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita, ei ole suunniteltu käytettäväksi mesoterapiassa. Vaarana ovat allergiareaktiot, jos haitalliset aineet pääsevät ihon syvempiin kerroksiin. Ihoon ei saa koskea saman päivän aikana. Seuraavana päivänä voidaan meikata kevyesti. Reagointi hoitoon on yksilöllistä, mutta iho voi punoittaa ja lievästi kihelmöidä päivän tai pari hoidon jälkeen. Saunaa ja hikoilua suositellaan välttämään päivän ajan. Iho on suojattava aurinkosuojakertoimen sisältävällä ihovoiteella.

Hoitoa ei tehdä:

  • ärtyneelle ja tulehtuneelle iholle
  • aktiivinen ruusufinni, aktiivinen, tulehtunut akne, yksittäiset näppylät voi kiertää
  • MAREVAN lääkitys, voimakas kortisonilääkitys
  • huuliherpes
  • psoriaasis (tulehdustila)
  • tulehtunut atooppinen iho (muuten sopii atooppiselle iholle, ihoa paksuntava vaikutus)