Silmäluomien kohotus ja harakanvarpaiden poisto Planoplas®-plasmahoidolla

Haluan seurata aikaa, tietää mitä kauneudenhoitoalalla ja nimenomaan ammattilaispuolella tapahtuu. Pitkä kokemukseni alalla on tehnyt minut kuitenkin skeptiseksi, enkä usko kaikkea mitä luvataan. Haluan kyseenalaistaa ja miettiä mikä on ylipäänsä mahdollista, kun puhutaan ihonhoidosta. Lupauksemme Leilassa on, ”Todistettavat tulokset”. Siksi olen tarkka siitä mitä ja miten hoitoja teemme.

Tämä aasinsiltana siihen, että olen ollut oppimassa uutta.

Plasmakynähoitoja ei ole ollut Suomessa vielä kauan, mutta Saksassa jo pidempään. Kiinnostuin, selvitin ja vakuutuin. Olin tarkka minkä laitteen valitsen ja halusin ehdottomasti asiantuntevimman  koulutuksen. Uskon tehneeni oikean valinnan ja sain siihen parhaat mahdolliset työkalut.

Mikä on plasmakynä ja miten se toimii?

Plasmakynän kärkeen johdetaan pieni plasmasalama, joka ihoon osuessaan muodostaa välittömän lämpöreaktion eli plasmapisteen. Plasmapisteen ympäriltä iho kutistuu ja lämpöreaktio aktivoi fibroblastisolut ihon syvemmissä kerroksissa tuottamaan kollageenia ja elastaania. Planoplas® on kehittänyt oman systeemin, miten plasmapisteiden optimaalisen sijoittelun ansiosta iholla saadaan aikaan huomattava kudoksen kutistuminen.

Hoidon jälkeen käsittelylle alueelle tulee turvotusta ja plasmapisteiden kohdalle muodostuu rupea. Rupi irtoaa noin viikossa, samoin turvotus laskee. Kotihoito-ohjeiden noudattaminen on tärkeää, jotta päästään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Kärsivällisyyttä vaaditaan sekä kosmetologilta että asiakkaalta, koska lopullinen tulos näkyy vasta 1-3 kuukauden kuluttua.

Tällä hetkellä olen ehtinyt nähdä hoidon vaikuttavan hämmästyttävän hyvin yläluomiin. Jos ongelmana on löysä iho yläluomissa, joka antaa haastetta silmämeikin tekemiselle tai tekee ilmeestä väsyneen näköisen, on mahdollista saada tuo ylimääräinen iho kutistettua pois yhdellä hoitokerralla. Alaluomen löysyys ja harakanvarpaat ovat hoidettavissa samalla hoitokerralla.

 

 

Hyvä tietää

1. Hoidon kesto
Puudutteen vaikutusaika on 30-40 minuuttia. Toimenpide kestää noin 10-20 minuuttia. Lisäksi käytämme aikaa alkukeskusteluun sekä kotihoito-ohjeiden perusteellisen läpikäymiseen.

2. Tuloksen kesto
Hoitotulos pysyy noin kaksi vuotta, asiakkaan ihosta ja ikääntymisprosessista ja omasta kollagenituotannosta riippuen.

3. Hoitokertojen määrä
Yleensä yksi hoitokerta riittää, mutta asiakkaan tilasta ja ikääntymismuutoksista riippuen voidaan tarvita vielä toinen tai kolmas kerta. Hoitojen väli tulee olla noin 4 kk.

4. Visia kasvokuvaus
Kasvosi kuvataan Visia kuvantamislaitteella ennen hoidon tekemistä. Katso Visia-ihoanalyysi

5. Odotettavat hoidon sivuvaikutukset
Käsitellylle alueelle tulee turvotusta ja rupea, joka häviää noin viikossa. Turvotus on suurimmillaan kolmantena päivänä hoidon jälkeen. Lämpötilavaihteluita (sauna, hikoilu, aurinko jne) tulee välttää. Rupien alta paljastuu uusi vaaleanpunainen iho, jota tulee suojata auringolta 4-16 viikkoa.

6. TÄRKEÄÄ!
Planoplas®-kotihoito-ohjeisiin pitää sitoutua tarkoin. Saunaa, kylpylää, kuumia suihkuja, solariumia, hikisiä treenejä ja aurinkoa tulee välttää, jotta iho paranisi parhaalla mahdollisella tavalla. Pigmenttimuutosten välttämiseksi käsitellyllä alueella pitää käyttää aurinkosuojaa SPF 50.

Olen todella innoissani tästä hoitomuodosta, jolle ei alalta löydy kilpailijaa. Tähän asti yläluomia on voitu hoitaa vain kirurgisesti saadakseen tällaisen lopputuloksen. Kaikenlainen löysä iho kasvoilla ja kaulalla, rypyt, mm. huulen päällä olevat rypyt ja tietynlaiset aknearvet ovat myös hoidettavissa Planoplas®-hoidon avulla. Mikäli pohdit voiko hoitoa tehdä sinun ongelmaasi, rohkaisen ottamaan yhteyttä, jotta voin kertoa sinulle paremmin.

Kuvassa minä ja Alexandra Kaminski