Eroon leikkausarvesta

Kosmetologi voi tehdä työtään monella tavalla. Meistä suurin osa nauttii siitä, että voi tuottaa asiakkaalleen nautintoa ja mielihyvää ihanilla rentouttavilla hoidoilla. Kosmetologin kädet eivät ole korvattavissa ja siksi monet vannovat hoitajan käsien nimeen. Mielestäni osoittaa ammattitaitoa ymmärtää missä menee raja, mihin eivät kätemme yksin riitä? Ihoa hoidettaessa, on asiakaalla oikeus odottaa hoidoltaan tuloksia. Tässä ollaan haasteen äärellä, on päästävä ”vähän pintaa syvemmälle.”

Haluan jakaa pienen tositarinan esimerkkinä siitä, kun halutaan saavuttaa todellisia hoitotuloksia ja otetaan käyttöön järeämpiäkin aseita.

 

907636_627348153945932_1618541809_n

 

Ensimmäisessä kuvassa asiakkaan käsivarressa oleva tuore leikkausarpi.

 

Arpien hoitaminen

 

Mielestäni arpien hoitaminen on yksi haastellisimmista ongelmista. Onnistumiseen vaikuttaa moni asia, eikä tarkoitukseni suinkaan ole tässä yhteydessä pureutua ihon tapaan toimia jne. Tarina ei ole opetusteksti, jossa kertoisin vaiheittain, miten olen hoitoja tehnyt. Ei se ole salaisuuskaan, mutta onnistuakseen vaatii todellista tietoa ja osaamista sekä intohimoa ja hieman hullua rohkeutta työn tekemiseen. Faktaa on, että tulosten saamiseen tarvitaan aikaa, rahaa sekä asiakkaan että hoitajan kärsivällisyyttä. Kuten kuvista voi nähdä, ei vielä useiden vuoden aikana tehtyjen hoitojen jälkeenkään, arpi ole hävinnyt. Ero on kuitenkin huomattava!

 

7 maalis 14

 

Kuva on otettu vuosi hoitojen aloittamisen jälkeen.

 

Hoitoja tehdessäni käytin Environin AVST Geliä ja Body Oilia, automaattista mikroneulauslaitetta ja sonoforeesia. Mikroneulauksella ”vahingoitetaan” ihoa tietoisesti, jolloin saadaan aikaan hallittu tulehdusprosessi, jonka seurauksena iho lisää omaa kollageenin tuotantoaan. Toimenpiteellä tehdään iholle tuhansia pieniä kanavia, jota kautta saadaan imeytettyä vaikuttavia aineita. Varsinkin aknearpia hoidettaessa, pyritään palauttamaan ihon joustavuus. Neulaus stimuloi arvessa uuden, terveen melaniinin ja kollageenin tuotantoa. Iho paksenee ja tasoittuu sisältä ulospäin.

 

Tulen kertomaan mikroneulaushoidoista ja niistä saaduista tuloksista lisää myöhemmin ja kenties tarkemminkin. Nyt halusin herättää lukijaa kyseenalaistamaan suuria lupauksia, joita sinulle kenties luvataan tulosten saavuttamiseksi.

Olen iloinen, että olen päässyt jakamaan tätä hoitohistoriaa yhdessä asiakkaani kanssa. Kiitos Sinulle <3 siitä, että sain kertoa osan kokemuksestasi.

 

krista