Kasvohoitokonsepti

Uskaltaisin väittää, että katsomme päivittäin peilistä ja siksi tiedämme suunnilleen mitä kasvoillemme kuuluu ja minkälainen ihomme  kunto on. Kuitenkin kosmetologi kuulee työssään melkein päivittäin asiakkaan pitävän ihoaan epäpuhtaana, vaikka se on silminnähden kuiva ja kaipaa kipeästi kosteutta.

Varmasti tavallisin syy kosmetologilla käyntiin on ihon puhdistaminen. Henkilöt keiden iho on ollut nuoruudessa ja ehkä vielä aikuisiälläkin rasvainen, jämähtävät usein ajatukseen, että iho tarvitsee vain syväpuhdistavaa hoitoa. Matkan varrella, vuosien myötä iho kuitenkin muuttuu monella tavoin.

 

VISIA-ihonkuvantamislaite

 

VISIA ihonkuvantamislaiteella voidaan selvittää avaintekijöitä optimaalisen ihonhoidon kannalta.Kasvot kuvataan, jonka jälkeen ohjelma käy kuvat läpi ennen analyysin valmistumista.  Asiota mitä voidaan tarkastella ovat rypyt, huokoset, ihon laatu, UV-läikkien määrä, ihon pigmenttiläiskät ja kapillaarien kunto. Ne näkyvät näytöllä selkeinä kuvina, joita tarkastellaan yhdessä.

 

 

428934_446993628696200_1622115771_n

Asiakkaat ovat kommentoineet saaneensa todellisemman käsityksen ihonsa kunnosta ja ymmärtävät tämän jälkeen paremmin mitä kaikkea muutakin, kuin vain ryppyjä ja mustapäitä ihosta voidaan nähdä. Ennen kaikkea se, mitä itse voi kuvasta nähdä, auttaa saamaan käsityksen siitä, mitä kosmetologi puhuu ja suosittelee kotihoidoksi. Kasvojen kuvaaminen tuo eräänlaista uskottavuutta.

Asiakkaan ei tarvitse hoitoa varatessaan tietää mikä hoito on hänen ihonsa parhaaksi, vaan kosmetologin tekemä konsultaatio auttaa valitsemaan hetkeen ja yksilöllisiin tarpeisiin parhaiten sopivan hoitokokonaisuuden. Kerran, jos toisenkin, on varattu kasvohoito muutettu kuvauksen jälkeen aivan toiseksi.

 

Visia-raportti

 

VISIA-raportti sisältää kuvat, analyysin tulokset ja hoitosuositukset ihonhoidosta, jotka asiakas saa mukaansa ja pystyy näin myös itse seuraamaan ihonsa kuntoutumista. Jännittävä hetki sekä asiakkaalle ja kosmetologille on, kun kasvoista otetaan uusintakuvaus pitkäaikaisen hoitosarjan jälkeen, kuitenkin aikaisintaan noin vuoden kuluttua. Mitä, jos kaikki aika ja hoito ovat menneet hukkaan, eikä ihossa olekaan tapahtunut mitään muutosta? Tähän vaikuttaa tietysti tavattoman moni asia. Mutta hyvillä mielin voidaan todeta, että hoidoillamme on saatu ihon kuntoa parantavia tuloksia, kuin myös sen, että ihon  vanheneminen on pysähtynyt, on sekin aika huikeata!

Kaupunkilehti Raumalaisen toimittaja  kirjoittaa, kuinta kuvallinen analyysi ihon kunnosta oli myönteinen yllätys. ”Iho ei ole vanhempi kuin ikäni, ja ryppyjäkin on melko maltillisesti. Kotiläksyksi saan neuvon hoitaa otsaa paremmin.” Kun taas Miss Suomi 2012 perintöprinsessa Viivi Suominen totesi blogissaan, että  silmänympärysalueen kuvat saivat aikaan muutaman ylimääräisen sydämenlyönnin. Koska kuvat otettiin ilman minkäänlaista kosteusvoidetta, huomasi hän muutaman selkeän alkavan juonteen kummallakin puolella.

Kuva puhuu enemmän kuin 1000 sanaa.