Mietteitä mikroneulaushoidoista

 

Kirjoitan muutaman sanan mikroneulauksesta. Ellet varsinaisesti tiedä hoidosta, voit lukea siitä enemmän tästä linkistä, http://leila.fi/mikroneulaus/ koska tarkoitukseni ei ole avata sitä nyt perusteellisemmin. Tavoitteeni on laittaa lukijan, joka kenties harkitset hoitoa itsellesi, pohtimaan muutamia asioita ennen hoitojen aloittamista.

Mielestäni tiedän aiheesta suhteellisen paljon, koska olen itse tehnyt mikroneulaushoitoja jo useita vuosia. Minulla on kokemusta sekä neulaustelan että automaattisen  neulauskynän kanssa tehdyistä hoidoista. Ja kyllä, olen itsekin ottanut hoitoa eli tiedän miten epämiellyttävän tuntuisesta hoidosta puhun. Korostan vielä, että Leilassa asiakkaan kasvot kuvataan ennen ensimmäistä hoitoa Visia-ihoanalyysilaitteella, jolloin saamme dokumentoitua ihon todellisen kunnon. Myöhemmin hoitojen edetessä teemme uusintakuvauksen ja voimme asettaa vanhan ja uuden kuvan vierekkäin. Se on hetki, joka paljastaa ja kertoo totuuden. Onko iho muuttunut? Ovatko mahdolliset arvet tai pigmenttimuutokset vähentyneet, rypyt madaltuneet, huokoset supistuneet tms? Analyysi kertoo prosentin tarkkuudella, miten iho on muuttunut vai onko tapahtunut yhtikäs mitään.

 

 

 

 

Kerron tämän siksi, että oma kokemukseni ja tietämykseni mikroneulaushoidoista ei ole todellakaan sen varassa, että niin monet sitä ylistävät tai kehuvat miten tehokkaita nuo hoidot ovat. Vaan olen nähnyt tuloksia todistettavasti kasvokuvausten avulla. Olen monesti asiakkailleni kertonut, että olen ylpeä ja onnellinen siitä, että valitsimme käyttöömme ensin Environ-sarjan ja vasta sitä kautta kouluttauduimme mikroneulaushoitoihin. Sarjan luoja ja kehittäjä Dr Desmond Fernandez on kehittänyt alkujaan myös neulaushoidot ja sarjan, joka on täysin yhteensopiva neulauksien kanssa.  Hänen ja muutaman muun kouluttajan luonnoille osallistuttuani, olen saanut perusteellista oppia ja tietoa.

 

 

 

 

Tästä valaistuneena ja innostuneena, en voi olla ihmettelemättä, kun kuulen miten asiakkaat ovat olleet mikroneulaushoidossa ja miten hoitoa on tehty tai miten sitä on suositeltu otettavan. Uskallan sanoa, ettei tekijälle itselleenkään ole aina aivan selvää mitä ja miksi hän on sitä tekemässä. Puhumattakaan sosiaalisen median eri foorumeista, joissa annetaan neuvoja ilman mitään koulutusta, ymmärrystä ihon rakenteesta ja toiminnasta tai hygieeniasta.  Kyse on nyt oikesti erittäin tehokkaasta hoidosta oikein tehtynä, tehokkaiden ja yhteensopivien tuotteiden kanssa.

Tämä on hoito, jota en tekisi kenellekään vain kokeilumielessä tai jättäisin yhteen kertaan. Sanoisin, että siitä ei ole vastaavaa hyötyä. Asiakkaan odotukset hoidosta eivät toteudu ja hän pettyy. Samalla kosmetologikaan ei pääse yhdessä asiakkaansa kanssa nauttimaan upeista hoitotuloksista, joita projektin aikana voidaan saavuttaa. Siksi edelleen puhun omasta puolestani, että uskallan ja voin hoitoa tosissani suositella mikäli se tehdään kunnolla ja oikein. Ymmärrän kuitenkin täysin, että on henkilöitä, jotka eivät halua edes harkita ottavansa tällaista hoitoa. Itselläni on jopa kollegoja, joilla on erilainen käsitys hoidon erinomaisuudesta.

Minua ilahduttaa lämpimästi, kun asiakas sanoo minulle mikroneulauksessa ollessaan, että hänelle ei ole samantekevää missä kyseistä hoitoa antaa tehdä. Hänelle on tärkeää paikan luotettavuus ja ammattitaito, puhtaus ja siisteys kaikessa ja työvaiheissa.

Jos minä voisin ajatuksiisi vaikuttaa, kehoittaisin miettimään, kuka on se ihonhoidon ammattilainen, kenen kanssa haluat ryhtyä yhteistyöhön, kun puhutaan näinkin tehokkaasta hoidosta.